Predox / Albatros Int. BV.

Al enige tijd hebben er gesprekken plaats gevonden tussen mij en groothandel Albatros hengelsport. Ongekend hoe groot de eer voor mij is, om gevraagd te worden door één van de meest bekende firma’s van Nederland. Vroeger als kleine jongen viste ik al met de producten, en nu als volwassen jonge man wordt deze traditie doorgezet. De vraag aan mij was of ik het huidige team zou willen komen versterken.

Na enige tijd van nadenken is het besluit dan toch genomen. Door de open en eerlijkheid van beide partijen, is er een hele mooie samenwerking mogelijk die met ingang van April door mij zal worden ingevuld. Daarmee treedt ik in de voetstappen van 1 van mijn grote voorbeelden Jouke Timmer.

Mijn dank voor deze kans gaat uit naar directeur Dhr. Kroon en zijn vertegenwoordigers O.a. Rob Vledder, werknemers die bereid zijn gevonden de samenwerking aan te gaan met mij.

Als consultant hoop ik mijn aandeel te kunnen leveren aan het ontwerpen/uitbreiden van/en met nieuwe producten, hierbij zal ik Jan ondersteunen.

Albatros is o.a. bekend van de producten zoals ; Keitech, Bomber, Ondex, Hester, Predox, Buldo, Coleman, Petzl, Lunker city, Piet Vogel, Soul en nog een aantal andere merken.

Deel dit op: