Albatros

Een compleet pakket aan hengelsport artikelen. Blader eens gerust door onze online catalogus en zie wat er zoal te koop is!

Rigsolutions

End tackle producten waarmee je in elke situatie uit de voeten kunt. Betrouwbare, goed geteste en toepasbare producten dat is waar Rigsolutions End Tackle voor staat. 

Alle onderdelen gebruikt in de Rigsolutions range moeten aan hoge eisen voldoen. Alle producten uit de range zijn met zorg ontwikkeld en natuurlijk door en door getest. Rigsolutions End Tackle wordt door karpervissers in heel Europa en gerespecteerd en is uitgegroeid tot een merk we hartstikke trots op zijn.

Team Rigsolutions, Always the Right Solution !

Website

Hester Fishing

Hester maakt super mooie pluggen, kunstaas imitaties van karper, baars, snoek en nog veel meer varianten, hier ziet u de prachtig uitgevoerde Monster Pike plug. Een aanwinst voor elke kunstaas visser.

Albatros Almega Lines

Lijnen van topkwaliteit voor een betaalbare prijs!

Albatros Deep Blue

Albatros Deep Blue is speciaal ontwikkeld voor de fanatieke zoutwatervissers. Zo zijn de Albatros Deep Blue zoutwaterhengels ontwikkeld voor de zoutwater vissers die met zeer grote regelmaat zich op of aan het water bevinden. Geen ééndags hengels maar hengels die de meer gevorderde vissers zeer weten te waarderen.

Albatros Top Level Series

Met de Albatros Top Level Series zit u als wedstrijd c.q. witvisser met optimaal materiaal aan de waterkant…..vang ze!

Albatros Trout Style

De Albatros Trout Style is een top serie produkten voor het vissen op forel. Zo vindt u in de Albatros Trout Style serie producten die speciaal ontwikkeld zijn voor de visserij op forellenvijvers, maar we gaan verder. Ook voor de visserij op buitenlandse beken, meren of ons eigen Oostvoornse meer hebben wij zeer geschikte producten in ons assortiment.

Ondex

De ONDEX spinner is in 1953 ontwikkeld door de legendarische Nelis Vogel en was één van de eerste onverzwaarde spinners van Europa.

Sindsdien is ONDEX ongeëvenaard in vangkracht. Het is ongetwijfeld de meest gevraagde spinner voor het vissen in ondiep, stilstaand water.

KEITECH

“KEITECH” Kunstaas met een luchtje
Eindelijk weer eens een totaal nieuw kunstaas op de markt. Ontwikkeld door de Japanse “Probass sportvisser Kei Hayashi ” Een mix tussen een “grub” en een “twister”. Het revolutionaire is de staart en de onmiskenbare inktvisgeur. Bij de minste beweging zwabbert het staartje al en geeft tegelijkertijd een heerlijke geur af. Het nieuwe kunstaas is ook verkrijgbaar met een split tail en in een shad model.

Soul

SOUL is een karper merk met stijl, klasse en kwaliteit. Concessies op voornoemde punten, doen we niet. De bedenkers van SOUL hadden zichzelf de opdracht gegeven om met een merk naar voren te komen wat alle snaren van de karpervisser zou raken. Hiervoor was men ervan overtuigd te moeten komen met een serie artikelen welke zichzelf zouden onderscheiden in kwaliteit, duurzaamheid en identiteit. CATCH YOUR DREAM !

Website

Gemini

Gemini Tackle is een Engels merk gericht op de  zeevisserij. Hier vind je een uitgebreide range aan producten variërend van het zeer veelzijdige “100+ Sinker System” tot de befaamde “Gemini Genie Rig Clips”. Bijna alle producten in het Gemini-assortiment zijn in het Verenigd Koninkrijk ontworpen en geproduceerd, gebruik makend van materialen van de hoogste kwaliteit. Zo kan de verwoede visser er altijd van op aan dat de het eindproduct voldoet aan zijn hoge eisen en hij zich zonder zorgen kan richten op wat echt belangrijk is, vissen….

Dinsmores

Het engelse Dinsmores lood staat garant voor precisie en veiligheid. Makkelijk op de lijn te knijpen en geen beschadiging veroorzakend aan deze lijn. Met Dinsmore lood is elke dobber perfect te balanceren naar eigen inzicht.

De Supersoft loodhagels kunnen gemakkelijk met de vingers op de lijn worden gedrukt. De Supersoft looddozen zorgen ervoor dat de loodhagel dankzij de opstaande rand op het doosje blijven liggen.

Met de Dinsmores Single Shot heeft u met één draai aan de onderzijde van het “doosje” precies één loodhagel snel en makkelijk in uw handen. Geen geknoei meer aan de waterkant. Makkelijk, snel en zeker zo efficient.

Website

Fuji

Fuji staat al jaren lang aan de top wat betreft kwaliteit en innovatie wat betreft hengelafbouw materialen. Voor vele dus “het merk” om de perfecte hengel te bouwen!

Trophy No.1 Baits

Trophy No.1 Baits, Groundbait, Method Mix, Boilies, Pellets, Particles, Pop-ups, en baitpaste

Een assortiment van producten voor elke discipline, zoals wedstrijd, feeder, method, forel en karper vissen. Alle producten worden geproduceerd op volledig geautomatiseerde productielijnen uit kwalitatief hoogwaardige ingrediënten die door heel Europa worden verkregen. Het vermogen om op deze manier te produceren, biedt ons de mogelijkheid om voortdurend kwaliteitsproducten te versterken met extra attractors, in de vorm van flavours, kruiden, kleuren, zaden en essentiële oliën. Trophy Baits is daarom een uniek assortiment producten tegen concurrerende prijzen.

Website

Stonfo

Het zijn de kleine dingen die het verschil kunnen maken voor een dag aan de waterkant. Stonfo is al dertig jaar de Italiaanse innovator en fabrikant van accessoires voor de meeste vormen van sportvissen. De unieke producten omvatten alle disciplines voor sportvissen. Stonfo werkt met een verscheidenheid aan verschillende materialen in het productieproces en alle
producten zijn volledig binnen het bedrijf ontwikkeld, van het eerste idee tot het maken en de marketing..

Coleman

Nieuw voor 2009 de Coleman Propaan artikelen. Propaan heeft als groot voordeel dat het onder elke omstandigheid perfect werkt. Of het nu warm of extreem koud is (tot -42C),  propaan gas blijft zijn “werk” perfect doen!

Tevens zijn de onderstaande Propaan artikelen voorzien van het nieuw PerfectFLow System. Door dit geregistreerde systeem ontstaat er een constante en zeer regelmatige toevoer van het gas.  De Propaan cylinder is hierdoor zuiniger in gebruik en zal veel langer meegaan. Dus…langer licht of langer koken met 1 Cylinder!

Coleman is de nummer 1 als het gaat om verlichting en kookgerei. 

Coleman heeft de unieke Self Sealing gasbusjes in het programma. Deze busjes kun je na het koken of branden van een lamp er gewoon weer afdraaien. Wel zo makkelijk tijdens transport van en naar de waterkant. 

Tevens heeft Coleman een aantal producten in het programma die op vloeibare brandstof branden welke het onder zelfs extreme koude gewoon blijven doen. De Unleaded Sportster doet zelfs zijn werk met een goede sterke wind….dit vlammetje blaas je niet zomaar uit.

Kortom……perfect materiaal voor aan de waterkant. Compact, licht en van uitmuntende kwaliteit.!!

De TEKLON ®  lijnen van Grauvell zijn wereldwijd beroemd om hun superieure eigenschappen. 

Soepele, doch sterke en slijtvaste lijnen voor de visser die alles uit zijn of haar visserij wil kunnen halen. 

Albatros heeft het exclusieve recht op de verkoop in de benelux voor deze toplijnen van GRAUVELL. 

Alle TEKLON lijnen zijn voorzien van het EFTTA keurmerk!

Pescaviva

Pescaviva maïs of hennep in blik. Verkrijgbaar in vele verschillende smaken en kleuren. Maïs die speciaal ontwikkeld is voor de hengelsport. Uitermate geschikt voor het vissen op karper, brasem en witvis. Ideaal voor het aanlegen van een opvallende en aantrekkelijke voerplek.

De combinatie van de hoge vangkracht van maïs en de verschillende smaken en kleuren maakt pescaviva maïs het perfecte wapen tegen gedresseerde vissen. Het unieke bereidings- en verpakkingsproces maakt dat Pescaviva maïs, net als alle andere Pescaviva producten, vrij zijn van conserveringsmiddelen. Door het verpakkingsproces is de maïs na opening van het blik, nog net zo vers als het er in ging. Elk blikje Pescaviva bevat een afsluitbare deksel.

Website

Maxima

Maxima Chameleon vislijnen gedragen zich als een kameleon, dat wil zeggen dat de lijn de kleur van het water aanneemt en onderwater dus onzichtbaar is.

Daarnaast zijn de lijnen ijzersterk en onovertroffen elastisch. Zelfs wanneer een gehaakte vis onder de top plotseling wegschiet of springt, vangt Maxima Chameleon de klappen moeiteloos op. De vis heeft eigenlijk  geen kans meer om te ontsnappen. De combinatie van de nieuwste chemische materialen en absolute procesbeheersing staat garant voor een topkwaliteit die kenners verlangen. Een speciale reeks polymeerverbindingen staat aan de basis van Maxima Chameleon. Het resultaat is de hoogst denkbare trekkracht (ook op de knopen) en een minimalen “spool memory”. Hierdoor zal de lijn niet snel vervormen of kinken. Zeer schuurvast en daarom zeer populair bij vissers die het hebben voorzien op de allergrootste en sterkste vissen, zoals monsterkarpers en metersnoeken, die moeiteloos lijn van de slip zwemmen om vervolgens obstakels op te zoeken.

Natuurlijk ook geschikt voor andere vissoorten en technieken. Zeewaterbestendig. Maxima vislijnen, sinds 1948 aan de top.

Veltic

Verzwaarde spinners met een langwerpig blad, dat dicht om de as roteert. De Veltic draait perfect, zelfs bij langzaam binnenvissen.

Dankzij een sluiting type “paperclip” is de dreg eenvoudig te verwisselen. Het geheim van deze klassieker is het soepel draaiende kogelmechanisme en een uitgebalanceerd blad.

VELTIC brengt dit jaar 2 nieuwe kleuren uit en een tandemspinner die gegarandeerd weer mooie vangsten gaan opleveren.

Petzl

Albatros Connection Series

Speciale wartels en connectoren van topkwaliteit.

Secura Flyfishing

Secura, ontwikkeld door vliegvissers….voor vliegvissers.

Don’t Limit Yourself

Website