Albatros

Een compleet pakket aan hengelsport artikelen. Blader eens gerust door onze online catalogus en zie wat er zoal te koop is!

Albatros Almega Lines

Lijnen van topkwaliteit voor een betaalbare prijs!

Albatros Deep Blue

Albatros Deep Blue is speciaal ontwikkeld voor de fanatieke zoutwatervissers. Zo zijn de Albatros Deep Blue zoutwaterhengels ontwikkeld voor de zoutwater vissers die met zeer grote regelmaat zich op of aan het water bevinden. Geen ééndags hengels maar hengels die de meer gevorderde vissers zeer weten te waarderen.

Albatros Top Level Series

Met de Albatros Top Level Series zit u als wedstrijd c.q. witvisser met optimaal materiaal aan de waterkant…..vang ze!

Albatros Spearpoint

Haken met oogje? In de Spearpoint serie zitten vele modellen en nog van zeer goede kwaliteit ook. Aan de verpakking is al te zien dat we hier niet met een gewone hakenserie te maken hebben. De Spearpoint serie is kwaliteit ten top. Met haken voor de witvisser, karpervisser, paling en zeevissers is de serie vrij compleet. Bekijk deze haken eens bij uw winkelier en de modellen, kwaliteit en prijs zullen u zeker aanspreken!

Albatros Trout Style

De Albatros Trout Style is een top serie produkten voor het vissen op forel. Zo vindt u in de Albatros Trout Style serie producten die speciaal ontwikkeld zijn voor de visserij op forellenvijvers, maar we gaan verder. Ook voor de visserij op buitenlandse beken, meren of ons eigen Oostvoornse meer hebben wij zeer geschikte producten in ons assortiment.

KEITECH

“KEITECH” Kunstaas met een luchtje
Eindelijk weer eens een totaal nieuw kunstaas op de markt. Ontwikkeld door de Japanse “Probass sportvisser Kei Hayashi ” Een mix tussen een “grub” en een “twister”. Het revolutionaire is de staart en de onmiskenbare inktvisgeur. Bij de minste beweging zwabbert het staartje al en geeft tegelijkertijd een heerlijke geur af. Het nieuwe kunstaas is ook verkrijgbaar met een split tail en in een shad model.

Dinsmores

Het engelse Dinsmores lood staat garant voor precisie en veiligheid. Makkelijk op de lijn te knijpen en geen beschadiging veroorzakend aan deze lijn. Met Dinsmore lood is elke dobber perfect te balanceren naar eigen inzicht.

De Supersoft loodhagels kunnen gemakkelijk met de vingers op de lijn worden gedrukt. De Supersoft looddozen zorgen ervoor dat de loodhagel dankzij de opstaande rand op het doosje blijven liggen.

Met de Dinsmores Single Shot heeft u met één draai aan de onderzijde van het “doosje” precies één loodhagel snel en makkelijk in uw handen. Geen geknoei meer aan de waterkant. Makkelijk, snel en zeker zo efficient.

Website

Fuji

Fuji staat al jaren lang aan de top wat betreft kwaliteit en innovatie wat betreft hengelafbouw materialen. Voor vele dus “het merk” om de perfecte hengel te bouwen!

Trophy No.1 Baits

Trophy No.1 Baits, Groundbait, Method Mix, Boilies, Pellets, Particles, Pop-ups, en baitpaste

Een assortiment van producten voor elke discipline, zoals wedstrijd, feeder, method, forel en karper vissen. Alle producten worden geproduceerd op volledig geautomatiseerde productielijnen uit kwalitatief hoogwaardige ingrediënten die door heel Europa worden verkregen. Het vermogen om op deze manier te produceren, biedt ons de mogelijkheid om voortdurend kwaliteitsproducten te versterken met extra attractors, in de vorm van flavours, kruiden, kleuren, zaden en essentiële oliën. Trophy Baits is daarom een uniek assortiment producten tegen concurrerende prijzen.

Website

Dragonfly

Dragon Tackle, topkwaliteit kunstvliegen en leaderloops.

Ondex

De ONDEX spinner is in 1953 ontwikkeld door de legendarische Nelis Vogel en was één van de eerste onverzwaarde spinners van Europa.

Sindsdien is ONDEX ongeëvenaard in vangkracht. Het is ongetwijfeld de meest gevraagde spinner voor het vissen in ondiep, stilstaand water.

Snowbee

Welkom in de wereld van Snowbee!

Website

Coleman

Nieuw voor 2009 de Coleman Propaan artikelen. Propaan heeft als groot voordeel dat het onder elke omstandigheid perfect werkt. Of het nu warm of extreem koud is (tot -42C),  propaan gas blijft zijn “werk” perfect doen!

Tevens zijn de onderstaande Propaan artikelen voorzien van het nieuw PerfectFLow System. Door dit geregistreerde systeem ontstaat er een constante en zeer regelmatige toevoer van het gas.  De Propaan cylinder is hierdoor zuiniger in gebruik en zal veel langer meegaan. Dus…langer licht of langer koken met 1 Cylinder!

Coleman is de nummer 1 als het gaat om verlichting en kookgerei. 

Coleman heeft de unieke Self Sealing gasbusjes in het programma. Deze busjes kun je na het koken of branden van een lamp er gewoon weer afdraaien. Wel zo makkelijk tijdens transport van en naar de waterkant. 

Tevens heeft Coleman een aantal producten in het programma die op vloeibare brandstof branden welke het onder zelfs extreme koude gewoon blijven doen. De Unleaded Sportster doet zelfs zijn werk met een goede sterke wind….dit vlammetje blaas je niet zomaar uit.

Kortom……perfect materiaal voor aan de waterkant. Compact, licht en van uitmuntende kwaliteit.!!

Igloo

Igloo Coolers is de beste in zijn klasse en al vele jaren marktleider in Amerika. Het bedrijf is sinds 1947 actief en heeft in het hoogseizoen zo’n 1.500 medewerkers die meer dan 30 miljoen koelboxen per jaar produceren. 99% van de Amerikaanse consumenten kent het merk Igloo en 74% heeft minstens één koelbox in zijn bezit.

Met zijn uitgebreide assortiment voldoet Igloo aan de vele eisen die de moderne consument stelt aan een goede koelbox. De koelboxen zijn gemaakt van duurzame kunststof en een hoogwaardig isolatiemateriaal, waardoor soms dagenlange koeling mogelijk is.

Voor sport, hobby, werk of privé, u vindt zeker de Igloo koelbox die aan uw persoonlijke eisen voldoet. Nu in het Albatros assortiment!

Veltic

Verzwaarde spinners met een langwerpig blad, dat dicht om de as roteert. De Veltic draait perfect, zelfs bij langzaam binnenvissen.

Dankzij een sluiting type “paperclip” is de dreg eenvoudig te verwisselen. Het geheim van deze klassieker is het soepel draaiende kogelmechanisme en een uitgebalanceerd blad.

VELTIC brengt dit jaar 2 nieuwe kleuren uit en een tandemspinner die gegarandeerd weer mooie vangsten gaan opleveren.

Buldo

Originele Buldo drijvers en dobbers uit Frankrijk. Absolute topkwaliteit! Gepatenteerde doorvoer, en te verzwaren door ze met water te vullen.

Maxima

Maxima Chameleon vislijnen gedragen zich als een kameleon, dat wil zeggen dat de lijn de kleur van het water aanneemt en onderwater dus onzichtbaar is.

Daarnaast zijn de lijnen ijzersterk en onovertroffen elastisch. Zelfs wanneer een gehaakte vis onder de top plotseling wegschiet of springt, vangt Maxima Chameleon de klappen moeiteloos op. De vis heeft eigenlijk  geen kans meer om te ontsnappen. De combinatie van de nieuwste chemische materialen en absolute procesbeheersing staat garant voor een topkwaliteit die kenners verlangen. Een speciale reeks polymeerverbindingen staat aan de basis van Maxima Chameleon. Het resultaat is de hoogst denkbare trekkracht (ook op de knopen) en een minimalen “spool memory”. Hierdoor zal de lijn niet snel vervormen of kinken. Zeer schuurvast en daarom zeer populair bij vissers die het hebben voorzien op de allergrootste en sterkste vissen, zoals monsterkarpers en metersnoeken, die moeiteloos lijn van de slip zwemmen om vervolgens obstakels op te zoeken.

Natuurlijk ook geschikt voor andere vissoorten en technieken. Zeewaterbestendig. Maxima vislijnen, sinds 1948 aan de top.

Pescaviva

Pescaviva maïs of hennep in blik. Verkrijgbaar in vele verschillende smaken en kleuren. Maïs die speciaal ontwikkeld is voor de hengelsport. Uitermate geschikt voor het vissen op karper, brasem en witvis. Ideaal voor het aanlegen van een opvallende en aantrekkelijke voerplek.

De combinatie van de hoge vangkracht van maïs en de verschillende smaken en kleuren maakt pescaviva maïs het perfecte wapen tegen gedresseerde vissen. Het unieke bereidings- en verpakkingsproces maakt dat Pescaviva maïs, net als alle andere Pescaviva producten, vrij zijn van conserveringsmiddelen. Door het verpakkingsproces is de maïs na opening van het blik, nog net zo vers als het er in ging. Elk blikje Pescaviva bevat een afsluitbare deksel.

Website

Rigsolutions

Nieuw dit jaar is dat wij exclusief de artikelen van PIET VOGEL RIGSOLUTUTIONS gaan voeren. Piet Vogel is de meest bekende en vooraanstaande karpervisser van Nederland met internationale faam. Als fervent karpervisser heeft hij zijn eigen technieken en methodes ontwikkeld om de beste vangstresultaten te realiseren. Zo heeft Piet Vogel een eigen lijn met de zogenaamde end-tackle producten ontwikkeld, hoogwaardige kwaliteitsartikelen, bestaande uit onder andere free fall leaders, kwaliteitshaken, onderlijnmateriaal, tackleboxen, hoofdlijnen, tools en veel meer. Piet Vogel draagt zelf veel bij aan verkoopbevordering van zijn producten. Zo is hij met zijn producten op bijna elke hengelsportbeurs te vinden, is hij zeer actief op Facebook en worden zijn instructiefilmpjes op You Tube massaal bekeken. Karpervissen is hot en booming. Piet Vogel mag met zijn Rigsolutions producten in geen enkel hengelsportzaak ontbreken.

Website

Soul

SOUL is een nieuw merk met stijl, klasse en kwaliteit. Concessies op voornoemde punten, doen we niet. De bedenkers van SOUL hadden zichzelf de opdracht gegeven om met een merk naar voren te komen wat alle snaren van de karpervisser zou raken. Hiervoor was men ervan overtuigd te moeten komen met een serie artikelen welke zichzelf zouden onderscheiden in kwaliteit, duurzaamheid en identiteit. CATCH YOUR DREAM !

Website

Petzl

Predox

Don’t Limit Yourself

Website

Secura Flyfishing

Secura, ontwikkeld door vliegvissers….voor vliegvissers.

 

Neem contact met ons op

Albatros Hengelsport
Jolweg 11
1435 KR Rijsenhout
Tel : 0297 327 777

Volg ons ook op Social Media